Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: Телевизия 7/8Икономическите интереси на техните конфликти станаха много

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: Телевизия 7/8Икономическите интереси на техните конфликти станаха много
Коментари Харесай

Иван Гарелов в „Студио Хъ”: При война между Турция и Гърция не може да се намеси НАТО, целият ЕС ще защитава Гърция

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: Телевизия 7/8

Икономическите ползи на техните спорове станаха доста мощни. Откриването на огромни залежи на нефт и газ в региона на Средиземно море, в крайбрежието край Крит, апетитите набъбнаха, икономическите ползи взеха връх, стартира мощно опълчване, като се активизираха всички останали проблеми, които те имаха.

Така Иван Гарелов стартира коментара си за напрежението сред Турция и Гърция в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8.

Например на границата Турция изпратиха огромни групи мигранти, които да нахлуят в Гърция, тя пък изпрати войска, пукотевица се получи и така нататък Шелфът, който е към Кипър, там се откри находище, и Кипър, Гърия и Израел подписаха съглашение за разработка на тези залежи, като бъде прекаран един водопровод през Средиземно море и Източното Средиземноморие. Турция предявява искания за част от шелфа, там където е Северно-Кипърската република, която е окупирала. Турците навлязоха с кораби, охрани, самолети и започнаха сондажи, добави Гарелов.

След като Турция оказа помощ за успеха в Либия, подписа съглашение с либийското държавно управление за шелфа сред Либия и Крит – тъй че в тази част от Средиземноморието гърците не могат да прокарат този водопровод, който загатнах. Военното предимство е на страната Турция, която натрупа и военен опит, те водиха война и в Сирия. Силата на Гърция е в интернационалната интервенция, в случай че въпреки всичко избухне война. Гръцкият министър сподели, че сме подготвени за война, в случай че се наложи да пазиме нашите ползи. Турският сподели, че война няма да има, само че в подтекста съобщи, че гърците са толкоз слаби, че надали ще се осмелят да водят война, по-добре си трайте. Международните коментатори започнаха да пресмятат коя от интернационалните сили кого ще поддържа при война. При война НАТО не може да се намеси на нито една от двете страни, в случай че Гърция се позове на контракта 51, ще го блокират. В Европейски Съюз обаче има същата точка, в случай че страната бъде нападната от външна мощ, целият Европейски Съюз би трябвало да се заеме със отбраната, тъй че позициите на Европейски Съюз са доста мощни. Според мен Русия ще гледа да сдобри Турция и Гърция, а Съединени американски щати се стремят да не изгубят нито една от двете страни, сподели още Гарелов.



" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР